izham's FotoPage

By: izham yusof

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 8-Jan-2007 15:31 Email | Share | | Bookmark
kawin merah

x dan nak dok dah kena snap
berarak dari rumah awekku
baca doa dulu baru ngap
View all 14 photos...
kenduri rumah aku


Sunday, 7-Jan-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
kenduri rumah "awek" aku

check mate! kang telondeh plak sampin
abih baju aku kena air mawar
suap la manyak cikit!
View all 6 photos...
1st time jd pengantin.hua hua hua.


Thursday, 12-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
hokkaido

dari chitose epot ke otaru..lalu terowong
bukan di bangalore aa
snowboy
View all 24 photos...
stess kaishou la konon..hehe

yamanai yuki wa nai hazu yo!

manyak lagi gamba..tak larat aih nak upload sume


Sunday, 20-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
BUNKA SHOW 2005

persembahan pembukaan..african music ala jpn
tirai
slideshow fosa
View all 18 photos...
semlm 19 hb FOSA macam 5 tahun lepas, buat lagi bunka show. untuk perkenalkan culture negara masing2.tp thn ni ade 2 kali.1st untuk pilih yg layak ke final 2 minggu lepas.ni saiaku aa.. sampai tak sempat makan tghr. yg kali ni alhamdulillah, sempat gak jolok something dlm anak tekak.

thn ni mesia tak anta wakil.sbb last 2 week clash ngan bunkasai tempat lain.well..kalau tak, sure aku jadi hirai ken la ari tu..haha..

tak tgk sgt.sbb tekeja sana sini.banyak dok backstage.tp bes gak.. macam2 ragam.haha.. ade sekali tesilap gi masuk bilik 'besalin' pmpn..haha..nasib baik tak kene pelangkung ngan takde adegan2 sensor time tuh..fuhh..

abis sume selesai, ade 3 best performance.india,sri lanka, kenya. well.. yang lain pon bes pade mate pengadil.tp culture bukan untuk dijudge.sume ade nilai masing2.cube bayangkan, klu org kate ape la zapin mesia tu, cam ape jek.. so.. 3 tu yang paling buat org moriagaru la lbh krg.

lps kemas..warga kerja melantak..waahh..kenyang amat! dengan baik hatinya, producer membelanja sume 15 org makan! dekat 4 man gitu..makan kitorg jek.nasib baik boleh claim..

lengoh badan.malam tetido sampai ke subuh..



Thursday, 3-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
AIDILFITRI 1426

takbir pagi hari.. tgn menggeletar.. awat ek?
masih bertakbir
khutbah raya, bro.a'la
View all 12 photos...
alhamdulillah, raya tahun ni sekali lagi kena hari cuti.kalau tak, tak dapat la nak solat eid pagi2 hari macam lepas2.

pagi,gosok2 baju batik, (macam 2 thn lepas jugak still baju batik) terus mengayuh gi kaikan.selain malas jem,ngan susah nak kua kang, menambahkan pahala sampai2 macam tahun lepas takbir awal stat ngan takbir style nusantara. balik2, mic tak reti singgah tmpt lain ke? dah nak solat , baru berubah ke style timur tengah dan terus solat, khutbah, jamuan makanan setiap negara.alhamdulillah pakat merasa sorg sikit. (gamba org sket jek, sbb awl lagi,lepas tu sampai kelua dewan)

petang baru geng mesia bekumpul kat rumah fawaz dalam kaikan.selama buln pose mmg sentiasa kat ctu, so..sbg kontinuti la.pakat bawak sorang sikit macam dah plan.alhamdulillah, ade la jugak suasana raya melayu.takde kene bagi duit raye jek.hehe..kene ready dah lepas ni..jamuan stat dari lepas asar, sampai maghrib.bersurai.mmg simple la.tp cukupla.sian kat liz, raye ngan anak2 je.mahadi balk sabah ngan mak dia.lan plak raye ngan un tgh bile2 je boleh beranak.hehe..

taqabbalallahu minna waminkum


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net